Πολιτική Επιστροφών

  1. Αρχική
  2. Πολιτική Επιστροφών

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε/αλλάξετε τα προϊόντα που παραλάβατε, μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα επιστροφής εύκολα και γρήγορα αποστέλλοντας e-mail στο info@rsnanotechnology.com ή καλώντας στο 210-9766636. Έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.

 

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν και εσείς να εξασφαλίσετε ότι τα προϊόντα δεν έχουν αλλοιωθεί, τροποποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί. Είναι απαραίτητη, κατά την επιστροφή, η αποστολή της απόδειξης που παραλάβατε μαζί με τα προϊόντα.


Η επιστροφή/αλλαγή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:


    • Αποστολή μέσω εταιρείας courier. Η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη.


Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα είναι:
RS NANOTECHNOLOGY
Αναγεννήσεως 25, Υμηττός-Αθήνα Τ.Κ. 17237

    • Επιστροφή στο φυσικό μας κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση:


RS NANOTECHNOLOGY
Αναγεννήσεως 25, Υμηττός-Αθήνα Τ.Κ. 17237
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 9:30-17:00


Εφόσον η διαδικασία επιστροφής έχει ολοκληρωθεί σωστά και πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, η επιχείρησή μας είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει τα χρήματά σας με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση της παραγγελίας σας, εντός διαστήματος 30 ημερών από την επιστροφή του προϊόντος.


Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ως εξής:


• Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αυτής 


• Στον τραπεζικό λογαριασμό που μας έχετε γνωστοποιήσει, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Ο χρόνος για να δείτε τα χρήματα στον λογαριασμό σας μπορεί να ποικίλλει και καθορίζεται από την εκδότρια τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Αλλαγές δεν γίνονται δέκτες για προϊόντα σε προσφορά.