Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε

Στεγανοποίηση - Αδιαβροχοποίηση - Εύκολο Καθάρισμα

 

H νανοτεχνολογία θεωρείται το μέλλον της τεχνολογίας παγκοσμίως και αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη τομή στην εξέλιξη της βιομηχανίας. Το 2008, η ΝΑΝΟ4LIFE EUROPE Ε.Ε. επιβιβάστηκε στο τρένο αυτής της εξέλιξης παρέχοντας σε πλήθος κρατών μια μεγάλη γκάμα διαλυμάτων νανοτεχνολογίας για  τον αυτοκαθαρισμό και την αδιαβροχοποίηση υφασμάτων, δομικών υλικών και επιφανειών οχημάτων, με απόλυτα οικολογική προσέγγιση.
 

 

Σε στενή συνεργασία με κορυφαία ινστιτούτα νανοτεχνολογίας της Γερμανίας, σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε μοναδικά προϊόντα νανοτεχνολογίας. Οι νανο-επιστρώσεις με την επωνυμία μας έχουν δημιουργηθεί με SiO2 (διοξείδιο του πυριτίου, καθαρός χαλαζίας) με τη διαδικασία sol-gel, η οποία δημιουργεί προϊόντα άκρως ανθεκτικά, απόλυτα ασφαλή και έτοιμα για εφαρμογή. 

 

Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων νανοτεχνολογίας. Αριθμεί 90 διαφορετικά είδη σε συσκευασίες που φτάνουν έως και τις 450, από 10 ml έως 1000 λίτρα, έτσι ώστε να καλύπτουν τη ζήτηση από τη μικρότερη ανάγκη ιδιώτη έως και τη μαζική βιομηχανική χρήση.